Відділ реалізації путівок
Пн-Пт з 09.00 до 17.00
Відділ реалізації путівок
Пн-Пт з 09.00 до 17.00

Харчування

НЕВІД’ЄМНОЮ СКЛАДОВОЮ ОЗДОРОВЛЕННЯ У ПРОФСПІЛКОВОМУ САНАТОРІЇ “ХМІЛЬНИК” Є РАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ, ЯКЕ ЗНАЧНО ПІДВИЩУЄ ЕФЕКТИВНІСТЬ ВПЛИВУ НА ОРГАНІЗМ СПЕЦИФІЧНИХ КУРОРТНИХ ФАКТОРІВ

“Ми є те, що ми їмо” – Гіпократ

Лікувальне харчування складається з 15 видів дієтичних столів за системою попереднього замовлення страв. Меню різноманітне, збалансоване не тільки за основними хімічними інгредієнтами (білки, жири, вуглеводи), але і за вмістом амінокислот, мінералів й вітамінів. До складу раціону входять: м’ясо, риба, молочні вироби, соки, свіжі овочі та фрукти.

У санаторії “Хмільник” для приготування їжі використовуються продукти виключно високої якості, екологічно чисті та сертифіковані.

Харчування у нашій оздоровниці задовольнить найвибагливіший смак. Кухарі подбають про достатній набір страв у щоденному раціоні з тим, аби санаторна їжа за час лікування не встигла набриднути.

До ваших послуг постійно – кваліфіковані консультації лікаря-дієтолога і медичних сестер з дієтології. Наші лікарі нададуть Вам корисні поради щодо харчування і після закінчення курсу оздоровлення в санаторії “Хмільник”.

Хворим з підвищеним вмістом цукру, а також пацієнтам із зайвою вагою пропонуються спеціальні програми, передбачаючі розвантажувальні дні, гіпокалорійні дієти (з індивідуальним підрахунком калорійності страв), набір дієтичних продуктів харчування, до складу яких входять замінники цукру, достатня кількість рослинної клітковини, вітаміни, мікроелементи, що дає можливість ефективно корегувати масу тіла та розлади обмінних процесів.

За бажанням можна замовити комерційне харчування.

Дві зали їдальні задля вашого комфорту оснащені сучасними кондиціонерами й вільно вміщують в одну зміну всіх відпочиваючих.

Режим харчування

 ПочатокЗакінчення
Сніданок9:0010:00
Обід14:0015:00
Вечеря18:3019:30

Примітка: для хворих на цукровий діабет (лікувальна дієта N 9) здійснюються додаткові прийоми їжі об 11-й та о 16-й годині.