Відділ реалізації путівок
Пн-Пт з 09.00 до 17.00
Відділ реалізації путівок
Пн-Пт з 09.00 до 17.00

Про санаторій

ПРОФСПІЛКОВИЙ САНАТОРІЙ “ХМІЛЬНИК” – ПОНАД 60 РОКІВ БЕЗДОГАННОЇ РЕПУТАЦІЇ

Хмільник – один з найвідоміших бальнеологічних курортів України та Європи.

Знаходиться на південному заході Вінницької області, в 67 км від Вінниці. Місто Хмільник розташоване у чашовидній улоговині на невеликому острові, що утворюється двома рукавами Південного Бугу.

Клімат тут помірно-теплий, без різких коливань температури і за санітарно-гігієнічними нормами відповідає так званій “зоні комфорту”.

Слоган санаторію:Здоров’я на весь вік дарує всім “Хмільник”!

Основним лікувальним фактором курорту є мінеральні радонові води, які унікальні за своїм гідрогеологічним походженням та іонним складом. Другий за значенням лікувальний чинник – торф’яна грязь місцевого Війтівецького родовища. Сучасний Хмільник – це не лише дорогоцінний радоновий ресурс, а ще й життєдайний оазис найчистішого повітря. За рейтингом Держкомстату місто потрапило у топ-5 екологічної безпеки України.

Перлиною курорту по праву вважається профспілковий санаторій “Хмільник”, ошатні корпуси якого зручно розмістилися осторонь міста, у правічному лісі, напоєному ароматом листя і хвої.

Санаторій здатний одночасно прийняти для лікування і відпочинку 700 осіб.

Окрім традиційних для радонових оздоровниць опорно-рухового та неврологічного напрямків лікування, у нас є успішний багаторічний досвід реабілітаційних програм для пацієнтів з церебро-васкулярною патологію, цукровим діабетом, після гострого інфаркту міокарда.

У санаторії “Хмільник” про ваше здоров’я професійно піклуватимуться висококваліфіковані медпрацівники, до складу яких входять 35 лікарів різного фаху і 108 медичних сестер.

Сумлінна праця колективу відзначена престижною міжнародною нагородою Всесвітньої Федерації водо- та кліматолікування (FEMTEC) “Краща оздоровниця року”, перемогою у Всеукраїнському конкурсі якості, Національному рейтингу “Сумлінний платник податків 2010 року” у галузі медицини, нагородою “Бізнес-еліта Поділля” та ін. Наша оздоровниця занесена до “Золотої книги ділової еліти України”.

Очолює профспілковий санаторій “Хмільник” Заслужений лікар України, доктор економічних наук, кандидат медичних наук, професор, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Галаченко Олександр Олександрович.

Якщо Ви бажаєте зміцнити своє здоров’я та гарно відпочити, ласкаво запрошуємо до нас у профспілковий санаторій “Хмільник”!

У санаторії “Хмільник” є те, чого так не вистачає сучасній людині – справжній спокій, чисте повітря та ефективне лікування!